LIGA SCRIITORILOR din România a organizat SALONUL ARTELOR

17 05 2008

In după amiaza zilei de 16 mai a.c. LIGA SCRIITORILOR din România a organizat o amplă manifestare la Polul Cultural din Cluj-Napoca.Această activitate culturală a fost deschisă cu un concert de primăvară susţinut de Grupul vocal SPERANŢA,dirijat de prof.Modest Vişoiu,din cadrul Centrului de zi pentru vâstnici nr.2,(Coordonator Maria Bobină).
In continuare a fost vernisată expoziţia de pictură şi
fotografie organizată de Asociaţia Artiştilor Plastici Cluj cu lucrările primite şi premiate la concursul DOR DE DOR.Despre lucrările premiate şi expuse au vorbit:Octavian Popescu,preşedintele A.A.P.Cluj şi Al.Florin Ţene , preşedintele executiv al LIGII SCRIITORILOR,care a anunţat şi faptul că în urma şedinţei Comitetului Director al LIGII a fost ales în unanimitate ca PREŞEDINTE DE ONOARE al LIGII SCRIITORILOR din România dr . ARTUR SILVESTRI (Bucureşti).
A urmat lansarea revistei AGORA LITERARĂ,editată de Liga Scriitorilor,despre aceasta au vorbit Iulian Patca,redactorul şef şi Ion Constantinescu,membru fondator al Ligii.
Despre”Cărticica de dat în leagăn gândul” de Al.Florin ŢENE a vorbit Ion Constantinescu care a subliniat,printre altele,activitatea diversă a autorului cărţii,în promovarea culturii din Ardeal,dar şi în ţară.După care Al.Florin Ţene a vorbit despre activitatea Editurii VIAŢA ARĂDEANĂ,director scriitorul Sabin BODEA,care a sponsorizat apariţia acestei cărţi. Al.Florin Ţene,preşedintele juriului concursului DOR DE DOR a înmânat DIPLOMELE celor premiaţi.In continuare poeta Adina Enăchescu,din Rm.Vâlcea,scriitorii Ion Hiru din judeţul Argeş,Eugen Albu,din Cluj-Napoca şi George Baciu din Domneşti-Argeş,au citit din lucrările lor.
In încheiere Fundaţia PETRE IONESCU-MUSCEL,din judeţul Argeş,şi revista PIETRELE DOAMNEI,din acelaşi judeţ,au înmânat DIPLOMA DE SUFLET şi o medalie scriitorului şi poetului Al.Florin Ţene,semn de preţuire pentru toată activitatea acestuia.
Intreaga manifestare culturală a fost apreciată de numerosul public prezent,venit din Bucureşti , Rm.Vâlcea , Piteşti,Bistriţa ,Domneşti-Argeş,Gherla,Dej şi Cluj-Napoca.
Viorel Vlăsceanu


Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s