C O N C U R S

26 04 2012

Liga Scriitorilor Români – Filiala Iaşi-Moldova în parteneriat cu Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale”, Bucureşti, organizează cu prilejul centenarului Caragiale, concursul de comedie – piese de teatru, Să râdem cu nenea Iancu ! Condiţiile concursului :

  • Participanţii se vor  înscrie în concurs cu o singură piesă de teatru, redactată în limba română potrivit normativelor gramaticale actuale, impuse de Academia Română.
  • Piesele propuse juriului se vor redacta şi trimite numai în format electronic Microsoft Word și vor conține cel mult 25 pagini cu marginile de 2 cm. în format de pagină A4, font Times New Roman, cu mărimea literelor de 11, cu aliniate de la începutul rândului. Textul se va redacta cu  diacritice, iar între rânduri nu vor fi spaţii.
  • Concurenţii vor achita o taxă de participare de 50 Roni, care va fi depusă la orice filială a Băncii Transilvania în următorul cont : Liga Scriitorilor Români-Filiala Iasi-Moldova, cod bancar IBAN RO50BTRL02401205 U950 11XX  . Chitanţa eliberată de bancă va fi scanată şi trimisă electronic odată cu textul.
  • Textele se vor trimite la adresa de e- mail : ligascriitorilor.iasi@gmail.com   până în 31 August inclusiv.

Juriul special constituit (din cadre didactice universitare de specialitate şi alţi oameni de cultură), va selecta, evalua şi propune pentru premiere creațiile  originale, valoroase care întrunesc condițiile concursului.

Premierea  lucrărilor se va face într-o ședință festivă la Iași, la interval de aproximativ o lună de la limita de primire.

Premiile I, II şi III vor fi apreciate cu o diplomă şi un trofeu, iar menţiunile cu diplomă. Ceilalţi concurenţi vor primi o diplomă de participare.

 Tuturor premiaţilor li se vor publica textele în revista Moldova Literară şi vor fi propuse instituţiilor de specialitate pentru a fi incluse în repertoriu.

 

Comitetul de organizare.


Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s