Antonia Bodea:,,La cenaclul “Artur Silvestri “ Schimb de experineţă cu cenaclul “Porţile Maramureşului “ al filialei Ligii Scriitorilor maramureşeni”

3 07 2012

Membri cenaclului “Artur Silvestri “, condus de profesoara Antonia Bodea, al Ligii Scriitorilor Români, au avut ca oaspeţi pe membrii cenaclului “Porţile Maramureşului “ din cadrul filialei din Baia Mare al Ligii Scriitorilor.

 

Şedinţa de lucru a cenaclului clujan, ce s-a ţinut în data de 28 iunie a.c. la Cercul Militar, a fost deschisă de Antonia Bodea care a prezentat ordinea de zi, după care a dat cuvântul scriitorului Al.Florin Ţene, preşedintele naţional al Ligii Scriitorilor care a urat un bun venit scriitorilor maramureşeni. În continuare acesta a prezentat antologia dedicată lui Eminescu editată de Filiala Banat a Ligii Scriitorilor, două reviste editate de Nicolae Danciu Petniceanu, membru al Ligii Scriitorilor din Timişoara, şi câterva cărţi publicate de membrii Ligii Scriitorilor, filiala din Serbia, încheind cu prezentarea delegaţiei maramureşene, formată din scriitorii dr.Mihai Ganea, preşedintele filialei, Vasile Morar, vicepreşedinte, Virgina Paraschiv, secretar, şi Tabita Pop Lavinia.

>>>>>>>>>>>


Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s