Lansare de carte sub egida Ligii scriitorilor din România, Filiala Bucureşti

În data de 11 decembrie a.c. a avut loc lansarea cărţii”Revelaţii-21 decembrie 2012”de Sorin Cerin la Biblioteca Metropolitană Bucureşti,manifestare organizată de Filiala Bucureşti a LIGII SCRIITORILOR din România.

liga-1 Cartea, având pe copertă un text de scriitorul Al.Florin Ţene, a fost prezentată de Elisabeta Iosif,preşedinta Filialei Bucureşti a Ligii Scriitorilor,care,printre altele,spunea că autorul acestei cărţi înglobează în filozofia sa şi un filon poetic asemeni lui Cioran şi Blaga.

Au mai vorbit despre această carte scriitorii:Marioara Cristea Şoimu,Dumitru Rădoi,Alex.Vâlcu,Gh.Voicu,vice-decan al Universităţii Politehnica Bucureşti.

În încheiere Elisabeta Iosif a sugerat o colaborare mai intensă între filialele Ligii Scriitorilor din ţară.Cu acest prilej a luat fiinţă cenaclul literar al Filialei Ligii Scriitorilor din Bucureşti.

Elisabeta Iosif

One response

14 12 2008
Lansarea cărţii ,,Revelaţii 21″ de Sorin Cerin organizată de Filiala Bucureşti a Ligii Scriitorilor din România « LIGA SCRIITORILOR ROMÂNI

[…] În încheiere Elisabeta Iosif a sugerat o colaborare mai intensă între filialele Ligii Scriitorilor din ţară.Cu acest prilej a luat fiinţă cenaclul literar al Filialei Ligii Scriitorilor din Bucureşti.>>>> […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s