Salonul artelor sub egida Ligii scriitorilor

În seara zilei de 04 decembrie a.c s-a desfăşurat în saloanele şi în organizarea S.C.GRAWE România-p1020053Asigurări S.A.Filiala Cluj,sub egida LIGII SCRIITORILOR din România,SALONUL ARTELOR.În cadrul acestei manifestări culturale deschisă de domnul director Petru Codrea(Filiala Cluj a S.C.GRAWE),la propunerea preşedintelui Ligii Scriitorilor Al.Florin Ţene,(care a evocat personalităţile trecute la Dreapta Domnului), s-a ţinut un minut de reculegere pentru scriitorii Artur Silvestri şi Valentin Taşcu.După care a urmat vernisarea expoziţiei de pictură al lui Lazăr Morcan.p1020052

Grupurile de elevi de la şcolile elementare din comunele Baciu şi Dăbâca au susţinut un concert de colinde, răsplătite cu vii aplauze de numerosul public prezent.

În continuare au fost premiaţi elevii care au câştigat la concursul Interpretarea unui tablou de Lazăr Morcan,iar directorul S.C.GRAWE,filiala Cluj, a răsplătit pe toţii copii prezenţi cu cadouri în cărţi şi dulciuri.

Cu această ocazie a fost lansat volumul de poezii “Lumina de sub geana muntelui”semnat de Lazăr Morcan,cu o prefaţă de Al.Florin ŢENE.Despre carte au vorbit:Mariana Enache şi C.Zărnescu.

În încheiere, preşedinteşe LIGII SCRIITORILOR a înmânat DIPLOME Marianei Enache şi lui Petru Codrea ,drept apreciere în sprijinirea culturii clujene.

Gh.Roşianu

One response

9 12 2008
SALONUL ARTELOR sub egida Ligii Scriitrorilor « LIGA SCRIITORILOR ROMÂNI

[…] Grupurile de elevi de la şcolile elementare din comunele Baciu şi Dăbâca au susţinut un copncert de colinde,răsplătiţe cu vi aplauze de numerosul public prezent.>>>> […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s