Sub egida Ligii Scriitorilor din România-lansare de CD la Dej

Sub egida Ligii Scriitorilor din România,la restaurantul Pex-Parc din Dej a avut loc lansarea compact

discului “Din Ardeal vă cânt cu drag”, disc cuprinzând 14 piese din repertoriul solistului de muzică populară Gavril Ciciovan, pe texte semnate de Alexandru Cristea, membru al Ligii Scriitorilor. Acompaniat de orchestra condusă de Ovidiu Barteş şi beneficiind de excelentul sound asigurat de muzicianul, inginer de sunet Alexandru Filip, albumul produs de casa “Libris” din Braşov reprezintă în fapt, lansarea unui talentat dejean pe piaţa muzicală.

La evenimentul onorat de prezenţa primarului , nou ales, Costan Morar au vorbit scriitorul Al.Florin Ţene, preşedintele LIGII SCRIITORILOR, de expresie română de pretutindeni, poetul Alexandru Cristea şi Maria Săplăcan, coordonatoarea grupului vocal ASTRA.

Şi, nu întâmplător, cu acest prilej a fost lansat la Dej şi primul număr al revistei culturale AGORA LITERARĂ, publicaţie editată la Cluj-Napoca de Liga Scriitorilor din România, organizaţie profesională care numără, după doi ani de la înfiinţare, 28 de filiale în ţară şi 11 în străinătate. Nu întâmplător, deoarece Liga Scriitorilor şi-a propus din start să suţină şi să promoveze pe lângă creaţia litarară novatoare şi activităţile cultural-artistice de calitate. Lansarea albumului ”Din Ardeal vă cânt cu drag este o dovadă în acest sens.

Maria Vaida


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s